Werkwijze

Een 3-weekse roadtrip door de USA? Een zonvakantie naar het Caribisch gebied? Op safari in Afrika? Of zoek je het dichterbij en wil je een mooie rondreis of citytrip in Europa maken? Ook dit is mogelijk!

Van leuke boutique hotels tot eco-lodges en van glamping tenten tot boomhutten, qua accommodatie zoek ik altijd de leukste plekken waar ik zelf ook graag zou slapen! Unieke, kleinschalige accommodaties met oog voor duurzaamheid zijn mijn specialiteit. 

Als persoonlijk reisadviseur ben ik aangesloten bij Travel Counsellors, een internationale reisorganisatie met ruim 1900 reisadviseurs in 7 landen. Dit betekent een uniek netwerk van reisprofessionals die wereldwijd kennis en ervaring met elkaar uitwisselen. Via het uitgebreide boekingssysteem van Travel Counsellors hebben wij toegang tot een groot aanbod van vliegtickets, huurauto’s, accommodaties, transfers en excursies. Alle onderdelen dus om jouw perfecte reis samen te stellen! Ook kun je bij mij terecht voor groepsreizen en personeelsuitjes.

Hoe werkt het?
  1. Neem contact met mij op door te mailen, bellen of te appen
  2. Geef je wensen door qua bestemming, reisperiode, type reis & budget
  3. We bespreken uitgebreid je plannen tijdens een (telefonische/video/fysieke) afspraak – ik ben gevestigd in Breukelen maar vind het geen probleem om het land door te reizen
  4. Je ontvangt een op maat gemaakte offerte die uiteraard naar wens aan te passen is
  5. Tevreden? Boek de reis!
  6. Uiteraard help ik als jouw persoonlijk reisadviseur mee met de voorbereidingen, ontvang je een uitgebreid informatiepakket mét reisgids en ben ik tijdens de reis 24/7 bereikbaar


Kortom – wil je het organiseren van je volgende reis uit handen geven en aan een betrokken reisadviseur met een passie voor reizen en de wereld over laten? 
  

Waarom Travel Counsellors?

Op maat gemaakt


Als Travel Counsellor neemt ik de tijd om je echt te leren kennen, zodat elke reis perfect op je wensen kan worden afgestemd.

Deskundig advies


Ik maak onderdeel uit van een uniek netwerk bestaande uit 1900 betrokken reisprofessionals die wereldwijd kennis en ervaring met elkaar uitwisselen.

Financiële bescherming


Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie en is lid van IATA en ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor je betaalde reissom financieel gewaarborgd is.

Tevreden klanten


Travel Counsellors zijn gepassioneerd om de beste service te bieden die de verwachtingen van hun klanten zal overtreffen. Met een klanttevredenheid van ruim 90% scoort Travel Counsellors hoger dan bedrijven als Apple en Harley Davidson.