Over mij​

Elles Baks

Elles Baks
✈️Eerste verre reis:
Mexico
😍Mooiste bestemming:
Zuid-Afrika
🏙Leukste stad:
Singapore
🍽Lekkerste eten:
Sushi
🚗Favoriete reis:
Roadtrip
😲Onvergetelijk:
Paragliden in Nepal
👜Altijd mee op reis:
Reisgids
📃Bucketlist:
Berggorilla’s spotten in Oeganda

Na mijn studie HBO Toeristisch Management wilde ik maar één ding; de wereld ontdekken! Dus ging ik met mijn backpack richting Australië en Nieuw-Zeeland om een klein jaartje rond te reizen. Wat een avontuur! Na terugkomst zijn de reiskriebels gebleven en ben ik in de reisbranche gaan werken. Ik heb bij verschillende kleinschalige touroperators gewerkt waar ik als reisspecialist veel mooie reizen heb samengesteld. Dit was voornamelijk naar verre bestemmingen zoals Latijns Amerika, Azië en Afrika.

Zowel voor werk als privé heb ik al veel reiservaring opgedaan. De bestemmingen die de meeste indruk op mij hebben gemaakt zijn Nepal en Zuid-Afrika. Deze landen heb ik meerdere malen bezocht en in mijn hart gesloten. Maar ook mijn roadtrips door Namibië en de USA waren onvergetelijk. Naast verre bestemmingen vind ik het ook heerlijk om Europa te ontdekken. Zo ging ik onlangs op cruise naar Noorwegen en maakte een rondreis op de Azoren. Uiteraard zijn citytrips in Europa ook heerlijk! 

Naast reizen zit ook ondernemen in mijn bloed. In 2016 heb ik “Het Reishoekje” opgericht, een webshop in reisgidsen en reisartikelen. Sinds 2020 ben ik aangesloten bij Travel Counsellors waardoor ik daarnaast als persoonlijk reisadviseur aan de slag kon gaan met het boeken van reizen. In 2023 ben ik gestopt met de webshop om mij volledig te focussen op mijn werk als Travel Counsellor. 

Met veel plezier stel ik rondreizen op maat samen. Alles is mogelijk en met jouw wensen en mijn ervaring ga ik aan de slag met een mooi reisvoorstel! 

Wil jij een keer kennis maken? Kom gezellig langs op mijn kantoor in Breukelen voor een kop koffie/thee en het bespreken van je reisplannen!

Reviews over Elles

Exquisite cordially mr happiness of neglected distrusts. Boisterous impossible unaffected he me everything. Is fine loud deal an rent open give. Find upon and sent spot song son eyes.
Cassie Kemp
Marketing
Am terminated it excellence invitation projection as. She graceful shy believed distance use nay. Lively is people so basket ladies window expect. Supply as so it enough he genius.
Teri Hubbard
Business man

Ik help je graag!

Ook een persoonlijk reisadvies? Neem contact op!