Over mij​

Elles Baks

Elles Baks
✈️Eerste verre reis:
Mexico
😍Mooiste bestemming:
Zuid-Afrika
🏙Leukste stad:
Singapore
🍽Lekkerste eten:
Sushi
🚗Favoriete reis:
Roadtrip
😲Onvergetelijk:
Paragliden in Nepal
👜Altijd mee op reis:
Lonely Planet
📃Bucketlist:
Berggorilla’s spotten in Oeganda

Na mijn studie HBO Toeristisch Management wilde ik maar één ding; de wereld ontdekken! Dus ging ik met mijn backpack richting Australië en Nieuw-Zeeland om een klein jaartje rond te reizen. Wat een avontuur! Na terugkomst zijn de reiskriebels gebleven en ben ik in de reisbranche gaan werken. Ik heb bij verschillende kleinschalige touroperators gewerkt waar ik als reisspecialist veel mooie reizen heb samengesteld. Dit was voornamelijk naar verre bestemmingen zoals Latijns Amerika, Azië en Afrika.

Zowel voor werk als privé heb ik al veel reiservaring opgedaan. De bestemmingen die de meeste indruk op mij hebben gemaakt zijn Nepal en Zuid-Afrika. Deze landen heb ik meerdere malen bezocht en in mijn hart gesloten. Maar ook mijn roadtrips door Namibië en de USA waren onvergetelijk. Naast verre bestemmingen vind ik het ook heerlijk om Nederland en Europa te ontdekken. Lekker een weekje naar een Waddeneiland of de Ardennen, een stedentrip of met de auto op pad. Ook dichtbij huis is veel moois te ontdekken!

Tijdens mijn reizen ben ik vaak bezig met fotografie en schrijven. Daarnaast vind ik het leuk om kennis te maken met andere culturen en natuurlijk de lokale keuken! Een heerlijke kop Turkse koffie op het terras in Istanbul, struinen én proeven op een foodmarket in Singapore of het bezoeken van een theeplantage in India zijn dingen waar ik intens van kan genieten.

Naast reizen zit ook ondernemen in mijn bloed. In 2016 heb ik “Het Reishoekje” opgericht. Ik ben begonnen als mobiele winkel met reisgidsen op verschillende reisbeurzen. Dit is uitgegroeid naar een webshop met naast reisgidsen ook andere leuke reisartikelen. En de webshop blijft groeien met de nieuwste reisgadgets, inspirerende reisboeken en leuke cadeau artikelen voor echte reisfans!

Sinds november 2020 ben ik aangesloten bij Travel Counsellors waardoor ik nu als persoonlijk reisadviseur jouw volgende reis kan boeken. Alles is mogelijk en met jouw wensen en mijn ervaring ga ik aan de slag met een mooi reisvoorstel!

 

Reviews over Elles

Exquisite cordially mr happiness of neglected distrusts. Boisterous impossible unaffected he me everything. Is fine loud deal an rent open give. Find upon and sent spot song son eyes.
Cassie Kemp
Marketing
Am terminated it excellence invitation projection as. She graceful shy believed distance use nay. Lively is people so basket ladies window expect. Supply as so it enough he genius.
Teri Hubbard
Business man

Ik help je graag!

Ook een persoonlijk reisadvies? Neem contact op!