Het Reishoekje

10 redenen

Om je reis te boeken via een persoonlijk reisadviseur!

1. Persoonlijk advies

Laat je reis boeken door iemand die weet wat je wensen zijn. Of je al een bekende van mij bent of niet, ik probeer uit te vinden wat je zoekt in een reis en vertaal dit naar een passend reisvoorstel. Door een kennismakingsgesprek of een uitgebreid video- of telefoongesprek probeer ik uit zoeken wat jouw verwachtingen zijn wat betreft type reis en accommodatie maar ook wat past bij de mogelijkheden qua tijd en budget. 

2. Kennis & ervaring

Door mijn jarenlange ervaring in de reisbranche en de vele reizen die ik heb mogen maken weet ik de leukste plekjes te vinden! Net dat bijzondere dorpje waar je echt even moet stoppen voor een lunch of dat ene hotel dat je niet mag overslaan. Uiteraard ben ik zelf niet in álle landen geweest (helaas😉), maar met bijna 200 Travel Counsellors in Nederland en België is er altijd wel iemand die zijn kennis wil delen en leuke tips heeft!

3. Maatwerk

Alle reizen worden op maat samengesteld. De reis een dagje langer of korter? Geen probleem. Lijkt dat ene hotel je echt waanzinnig mooi? Dan plannen we daar een extra nacht in. Is de reis iets boven je budget uitgekomen? Dan pas ik de reis aan waar mogelijk. Met mijn kennis en ervaring en jouw wensen komen we samen tot de ideale invulling van je reis!

4. Bijzondere accommodaties

Een eco-lodge met uitzicht over een klif? Een glamping tent in Zuid-Afrika? Een luxe adult only hotel? Of juist een gezellige B&B waar je in de watten wordt gelegd door de lokale host? Door het uitgebreide netwerk van Travel Counsellors kan ik de meest bijzondere accommodaties aanbieden. Wij delen onze “pareltjes” met elkaar om zo de leukste plekjes te kunnen boeken voor onze klanten.

5. Bereikbaarheid

Een afspraak in het weekend plannen? ’s Avonds nog even het reisvoorstel telefonisch doorspreken? Of even snel een appje tussendoor? Dit kan allemaal! Ook buiten kantooruren ben ik (tot zekere mate😉), bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Uiteraard ben ik tijdens de reis 24/7 telefonisch bereikbaar mocht er onderweg iets gebeuren waar je hulp bij nodig hebt.

6. De wereld aan je voeten

Als Travel Counsellor beperk ik mij niet tot bepaalde landen of werelddelen. Een verre reis, met de auto door Europa of een weekendje weg in Nederland. Het kan allemaal! Uiteraard moet het land wel goed bereisbaar zijn. Ben ik er zelf niet geweest of ken ik het land niet goed genoeg? Dan wend ik mij tot één van de reisspecialisten waar we mee werken!

7. Financiële bescherming

Met Travel Counsellors is je betaalde reissom financieel gewaarborgd. We zijn lid van IATA, ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds. Boek je een pakketreis? (minimaal twee onderdelen zoals accommodatie, vlucht en/of autohuur), dan zijn wij als reisaanbieder verantwoordelijk voor de uitvoering van het hele pakket. En dat is met alle recente ontwikkelingen wel zo fijn!  

8. Reisadviezen i.v.m. Corona

Wij als Travel Counsellors worden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in de reisadviezen met betrekking tot het Corona virus. Welke landen hebben kleurcode groen of geel? Wat zijn de voorwaarden om een land binnen te komen? En welke maatregelen gelden er vervolgens in dat land? Uiteraard help ik je bij het uitzoeken van alle nodige informatie voor vertrek en hebben wij speciale prijsafspraken voor een PCR-test.

9. Kennis update

Travel Counsellors is een internationale organisatie met wereldwijd meer dan 1900 reisadviseurs. Wij hebben allemaal toegang tot verschillende webinars waardoor onze kennis altijd up to date blijft! Deze gaan bijvoorbeeld over specifieke bestemmingen, maar ook over luchtvaartmaatschappijen, autoverhuur of reisverzekeringen. Daarnaast hebben we wekelijkse (online) meetingen met elkaar om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in de reisbranche en het uitwisselen van kennis en ervaring.

10. Leuke extra’s

Doordat ik ook een webwinkel in reisartikelen en reisgidsen heb, ontvangt iedereen een leuk presentje bij boeking. Bijvoorbeeld een reisgids van je bestemming of een handige tas om mee te nemen op reis. Doordat ik vaak rechtstreeks contact heb met hotels probeer ik altijd de beste kamers voor mijn klanten te boeken (met nét dat mooie uitzicht) of zorg ik voor een leuk presentje bij aankomst.

Bekijk ook mijn persoonlijke pagina op de website van Travel Counsellors 

Enkele voorbeeldreizen zien? Bekijk deze hier

Deel op Social Media

WhatsApp
Facebook
Pinterest
Twitter
Elles Baks

Elles Baks

Persoonlijk reisadviseur

Recente blogs

Dit bericht