Inspiratie​

Algemeen

Herfstvakantie

Voor bijna iedereen is de zomervakantie inmiddels afgelopen. Zin om nog even na te zomeren? Dit is dé tijd om plannen te maken voor de herfstvakantie! Hierbij mijn tips voor heerlijke bestemmingen in het najaar. Of je het nu dicht bij huis zoekt, Europa intrekt of naar een verre bestemming reist.

Lees meer »
rondreis toscane
Europa

Rondreis Toscane

Hoewel we graag minstens één keer per jaar een verre reis maken, beseffen we heel goed dat Europa ook veel moois te bieden heeft. Zo maakten we met de auto een rondreis door Toscane, waarin we leuke steden bezochten, het prachtige Toscaanse landschap bewonderden en vooral van de heerlijke Italiaanse keuken genoten.

Lees meer »
Porto
Stedentrip

Porto: ideale stedentrip

Portugal is een prachtig land met een heerlijk klimaat, goed eten en heel vriendelijke mensen. Veel mensen zullen Portugal kennen van zonvakanties naar de Algarve, maar mijn advies is om ook eens het noorden te bezoeken. Ga dus eens naar het heerlijke en nog niet zo toeristische Porto!

Lees meer »
Activiteiten Mauritius
Verre reis

Activiteiten Mauritius

Mauritius is een heerlijke strandbestemming. Maar het land biedt zoveel meer! Het bergachtige, groene binnenland met watervallen en rivieren is een prachtig gebied voor mooie wandelingen. Daarnaast is het stadje Port Louis leuk om te bezoeken en zijn er verschillende outdoor activiteiten mogelijk. Uiteraard is er ook vertier te vinden op het water, het blijft natuurlijk een eiland. Hieronder mijn tips voor de leukste activiteiten!

Lees meer »
Wildparken Zuid-Afrika
Verre reis

Wildparken Zuid-Afrika

Ben je al eens in Zuid-Afrika geweest? Dan heb je de meest bekende wildparken zoals Kruger en Addo waarschijnlijk al gezien. Maar is er zoveel meer! Je kunt blijven terugkomen en elke keer iets nieuws ontdekken. Of ga juist de eerste keer van de gebaande paden af en je zult versteld staan van de schoonheid van het land. Hierbij 5 tips voor minder bekende wildparken in Zuid-Afrika!

Lees meer »
Singapore
Eten

Eten in Singapore

Mensen in Singapore houden van eten en uitgaan. In deze wereldstad vind je dan ook een groot aanbod van restaurants en eetgelegenheden. Mijn top vijf!

Lees meer »
riga
Stedentrip

Stedentrip Riga

Eerlijk is eerlijk, ik moest ook opzoeken in welke van drie Baltische Staten Riga ook alweer ligt. Het rijtje Estland – Letland – Litouwen van noord naar zuid zit er redelijk ingestampt, maar welke hoofdsteden horen er ook alweer bij? Het zit zo: Estland: Tallinn, Letland: Riga, Litouwen: Vilnius.

Lees meer »
marrakech
Stedentrip

Weekend Marrakech

Marrakech – een ultiem vriendinnenweekend! Shoppen, spabehandelingen, terrasjes en chillen bij het zwembad in een sprookjesachtige Riad. Marrakech heeft de ideale ingrediënten voor een heerlijk vriendinnenweekend!

Lees meer »