Reisboekwinkel en Koffiehoekje

Over Het ReishoekjeElles Stuivenga

Het Reishoekje is in 2016 opgericht door mijzelf, Elles Baks-Stuivenga. Het idee is ontstaan door mijn passie voor reizen, schrijven en fotografie te combineren met mooie producten voor echte reisfans.

Na jaren in de reisbranche te hebben gewerkt en veel reiservaring te hebben opgedaan besloot ik om mijn eigen bedrijf te beginnen. Tijdens mijn reizen ben ik vaak bezig met fotografie en schrijven. Daarnaast vind ik het leuk om kennis te maken met andere culturen. Een heerlijke kop Turkse koffie op het terras in Istanbul of het bezoeken van theeplantages in India zijn dingen waar ik intens van kan genieten. Ik houd van eerlijke, lokale producten en ben tijdens mijn reizen ook in contact gekomen met een paar goede projecten die prachtige spullen maken (zie bijvoorbeeld de viltproducten uit Nepal).

Het Reishoekje Het Reishoekje vind je op reisbeurzen en informatiedagen van reisorganisaties (zie agenda hieronder). Daarnaast kun je natuurlijk in de webshop terecht voor de leukste spullen, reisgidsen en boeken met een reisthema.

Daarnaast werk ik samen met verschillende reisorganisaties en verstuur ik reisgidsen en relatiegeschenken.

Voor de nieuwste plannen, producten en uitbreidingen houd onze social media pagina's in de gaten!