Reisboekwinkel en Koffiehoekje

Over Het ReishoekjeElles Stuivenga

Het Reishoekje is in 2016 opgericht door mijzelf, Elles Stuivenga. Het idee is ontstaan door mijn passies voor reizen, reisfotografie en koffie te combineren.

Na jaren in de reisbranche te hebben gewerkt en veel reiservaring te hebben opgedaan heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen. Tijdens mijn reizen ben ik vaak bezig met fotografie. Daarnaast vind ik het leuk om kennis te maken met andere culturen. Een heerlijk kopje Turkse koffie op het terras in Istanbul of het bezoeken van theeplantages in India zijn dingen waar ik intens van kan genieten. Ik houd van eerlijke, lokale producten en ben tijdens mijn reizen ook in contact gekomen met een paar goede projecten die prachtige spullen maken (zie bijvoorbeeld de viltproducten uit Nepal).

Het ReishoekjeVoorlopig vind je de mobiele reisboekwinkel op reisbeurzen en informatiedagen van reisorganisaties (zie agenda hieronder). Daarnaast kun je natuurlijk in de webshop terecht voor de leukste spullen en boeken met een reisthema.

In de toekomst hoop ik met een fysieke reisboekwinkel een gezellige ontmoetingsplek inclusief koffiehoekje te creëren voor iedereen met een interesse in reizen. Of je nu een nieuwe reisgids nodig hebt, leuke producten voor reisfans zoekt of gewoon een kop koffie (of thee) wilt doen. Over de verdere ontwikkelingen met betrekking tot een vast winkelpand en koffiehoekje houd ik je op de hoogte. Er zijn mooie toekomstplannen zoals evenementen, tentoonstellingen en werkplekken bij Het Reishoekje!