Reisboekwinkel en Koffiehoekje

Koffiehoekje - heerlijke Fair Trade koffie en thee

Het Reishoekje is een reisboekwinkel én koffiehoekje. Op verschillende beurzen en markten hebben we naast onze producten ook een gezellig koffiehoekje ingericht. 

Koffiebonen en theeblaadjes komen uit alle hoeken van de wereld en daarmee sterk aan reizen verbonden. Bijvoorbeeld een bezoek aan een koffie- of theeplantage, even bijkomen in een trendy koffiebar of een uitnodiging voor een kopje thee bij mensen thuis. Maar ook in Nederland kun je natuurlijk genieten van heerlijke koffie en thee uit verre oorden. En wat is dan leuker om in een inspirerende omgeving te zitten tussen reisgidsen en landkaarten?Peeze koffie

Wij werken samen met koffiebranderij Peeze die 100% gecertificeerde koffie en thee aanbiedt met een Fair Trade keurmerk. De bonen komen uit Ethiopië, Honduras en Peru en zorgen voor een krachtige, zoete en kruidige koffie. De thee die wij aanbieden wordt handmatig geplukt, verwerkt en verpakt in Sri Lanka. Leuk detail: elke kop thee bevat een persoonlijke boodschap van iemand uit Sri Lanka!

koffie op reis
koffiebonen
koffie reizen
theeplantage